Produkter

Time2webs eget content management system, Webtool udgør en væsentlig del af vores virke og vinder til stadighed større udbredelse. Systemet anvendes således i dag af mange forskellige typer organisationer som fx. Læger uden grænser, Dansk Svømmeunion og Plastindustrien.

Time2web har også været med til at udvikle publiceringssystemet Provector, der anvendes til fx podcast af video og lyd. Provector har på kort tid fået en god modtagelse og anvendes af bl.a. Kunstrådet, Red Barnet, Det Kgl. Teater, DBU, Dansk Sygeplejeråd, samt Gladsaxe og Albertslund Kommune.

Time2web løser også opgaver, der omfatter udvikling af specialliserede applikationer som f.eks. et "optanknings-system" til telefonselskabet Lebara. Læs evt. mere om vores ydelser.

 


 

Kontakt os

time2web
Mariendalsvej 17
2000 Frederiksberg
E -mail: info@time2web.dk
Telefon: +45 3871 0407

De kære forkortelser

Længe før begrebet CMS var blevet allemandseje (i internet kredse) havde vi hos time2web med stolthed lanceret et ORS - Online Redigerings System - omend det var med en ganske begrænset funktionalitet svarede det i øvrigt ganske godt til de CMSer vi har i dag.
Et eller andet sted er vi vel nok stadig lidt forundrede over at begrebet ORS ikke fangede bedre an.