Om time2web

Time2web blev stiftet i foråret 2000 af Jimmy G. Escherich og Jonas Honoré.
Fra starten har fokus været på at udvikle online-applikationer, der gør livet lettere for både den surfende samt ikke mindst den der udbyder information på internettet.

I den spæde start nørklede vi med de dyrt indkøbte bærbare hjemme hos Jonas, senere fik vi kontor i en lille butik på Jyllingevej i Vanløse. Blandt flere af vores kunder kendt som "kodehulen".

I dag holder vi til i stueetagen i den gamle villa du ser her til højre. Tjek evt. vores kontakt-info

Det er vores opfattelse at virksomheder i dagens Danmark har et stort ansvar og vi støtter således velvilligt og jævnligt humanitære organisationer. Det gør vi både gennem direkte støtte til fx Børns Vilkår og Kræftens bekæmpelse, men også indirekte ved at give en humanitær rabat til udvalgte kunder som fx Læger Uden Grænser, Red Barnet og Landsorganisationen af Kvindekrisecentre.

Ligeledes mener vi at det er vigtigt at være bevidst og aktiv i forhold til miljømæssige aspekter. Således kører vores servere på strøm fra vindmøller og svensk vandkraft. Ligeledes er den elektricitet vi bruger på kontoret CO2-neutral (ved opkøb og destruktion af kvoter).

Om ejerne

Jonas Honoré er født i 1972 i Fredericia.
Han er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvorfra han dimitterede i 1997.
Efter et par år i Energistyrelsen vender Jonas tilbage til DTU og en ph.d.-afhandling om intelligent vs gennemtænkt byggeri. Forskningen afbrydes efter etableringen af time2web.

Jimmy Gram Escherich er født i 1974 i København.
Han er uddannet Datamatiker fra 2001. Under uddannelsen var Jimmy ansat i  Framfab som udvikler og i Nordea som telefon supporter.

 

Kontakt os

time2web
Mariendalsvej 17
2000 Frederiksberg
E -mail: info@time2web.dk
Telefon: +45 3871 0407

I begyndelsen

 

time2webs første kunde var Profil Optik i Allerød. Butikken er nu solgt og hjemmesiden eksisterer ikke længere.

En af de følgende hjemmesider vi lavede findes endnu www.wemmelund.dk